top of page
64512435-B55C-467C-8ACD-993577CB3A9F.heic

OVER ONS

WAT IS TUSSENTIJD?

'We gingen open met tien kopjes, en een koffiezetapparaat, nu zijn we hier. En morgen? Dan willen we altijd wéér een beetje beter zijn dan vandaag' - Eigenaren Hadewich Hoekstra en Joep Chappin proberen sinds het begin (2020) de ruimte tussen de bedrijven door een plek te geven. Dat is de Tussentijd. In deze ruimte bewegen dingen, ontstaan ideeën, komen er verbindingen tot stand.

Die sfeer belichaamt het historische pand op Janskerkhof; een huiskamergevoel. Het café heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld tot een bruisende plek, waar ieder zijn eigen invulling aan kan geven. 

De transformatieve kwaliteiten van De Tussentijd leent zich voor allerlei soorten evenementen en initiatieven. Naast live muziek, feesten en borrels, hostten we bijvoorbeeld de Huis DJ Competitie, Café Theater Festival, interactieve exposities, workshops en meer. 

Onze keuken streeft ernaar om lekker, vers en als het even kan gezonde hapjes en maaltijden te serveren. Zo zijn onze taarten vers gebakken, onze pizza bodems ambachtelijk bereid en bovendien zijn onze handgemaakte frieten overheerlijk uit de oven. Van dinsdag tot en met zondag kun je terecht voor smakelijk eten, een borrel, een frisse cocktail, goeie kop koffie of potje thee en veel meer!

bottom of page