top of page

OVER ONS

WAT IS DE TUSSENTIJD?

'We gingen open met tien kopjes, en een koffiezetapparaat, nu zijn we hier. En morgen? Dan willen we altijd wéér een beetje beter zijn dan vandaag' - Eigenaren Hadewich Hoekstra en Joep Chappin proberen sinds het begin (2020) de ruimte tussen de bedrijven door een plek te geven. Dat is de Tussentijd. In deze ruimte bewegen dingen, ontstaan ideeën en komen er verbindingen tot stand.

Die sfeer belichaamt het historische pand op Janskerkhof; een huiskamergevoel. Het café heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld tot een bruisende plek, waar ieder zijn eigen invulling aan kan geven. 

De Tussentijd leent zich voor allerlei soorten evenementen en initiatieven. Naast live muziek, feesten, diners en borrels, hosten we bijvoorbeeld de Huis DJ Competitie, Café Theater Festival, interactieve exposities, workshops en meer. 

Onze keuken streeft ernaar om lekker, vers en als het even kan gezonde hapjes en maaltijden te serveren. Van dinsdag tot en met zondag kun je terecht voor smakelijk eten, een borrel, een frisse cocktail, goeie kop koffie of potje thee en meer!

TIMELINE JANSKERKHOF 24 

hua59446-400x187.jpg

1555 - 1899

Janskerkhof 24 heeft een rijke geschiedenis met diverse eigenaren, waaronder Gerard de Ridder van Groenesteijn, Willem Pijnssen van de Aa, en Evert Jan Benjamin baron van Goltstein met zijn weduwe Frederica Anna Everdina van der Capellen. Later bewoonden Anna Margaretha Steenbergen, Carolina Copes uit Hasselt, Lucia Maria en Johanna Dina Dupper het pand.

CAFÉ | RESTAURANT | EVENTS

bottom of page