top of page
IMG_4206.jpg

OVER ONS

WAT IS TUSSENTIJD?

'We gingen open met tien kopjes, en een koffiezetapparaat, nu zijn we hier. En morgen? Dan willen we altijd wéér een beetje beter zijn dan vandaag' - Eigenaren Hadewich Hoekstra en Joep Chappin proberen sinds het begin (2020) de ruimte tussen de bedrijven door een plek te geven. Dat is de Tussentijd. In deze ruimte bewegen dingen, ontstaan ideeën en komen er verbindingen tot stand.

Die sfeer belichaamt het historische pand op Janskerkhof; een huiskamergevoel. Het café heeft zich de afgelopen tijd ontwikkeld tot een bruisende plek, waar ieder zijn eigen invulling aan kan geven. 

De Tussentijd leent zich voor allerlei soorten evenementen en initiatieven. Naast live muziek, feesten en borrels, hosten we bijvoorbeeld de Huis DJ Competitie, Café Theater Festival, interactieve exposities, workshops en meer. 

Onze keuken streeft ernaar om lekker, vers en als het even kan gezonde hapjes en maaltijden te serveren. Van dinsdag tot en met zondag kun je terecht voor smakelijk eten, een borrel, een frisse cocktail, goeie kop koffie of potje thee en meer!

bottom of page